Ontplooien vanuit authenticiteit en collectieve wijsheid.

De samenleving zet vooral in op de ratio en zichtbare kwaliteiten waardoor er veel potentieel onbenut blijft. Echter, onze echte kracht schuilt in onze authenticiteit. Door de prestatiegerichte samenleving, gewoontes en veralgemening dreigen we onze authenticiteit uit het oog te verliezen.

We functioneren het best als we de balans vinden tussen enerzijds ‘mannelijke eigenschappen’ zoals resultaat, winst, vorm, analyse en methodieken en anderzijds ‘vrouwelijke eigenschappen’ zoals transparantie, verbinding, samenwerking en betrokkenheid. Een synthese die leidt tot productiviteit en  authentieke kracht.

De kwaliteit van ons leven – dus ook de mate waarin we onze doelen bereiken – wordt bovendien sterk bepaald door hoe we staan in het grotere geheel en hoe we interageren met elkaar. Door de ‘collectieve wijsheid’ te zien en te benutten kunnen we als individu groeien.

 

Katelijne.

Sangha biedt begeleiding bij zelfontplooiing vanuit je authenticiteit en collectieve wijsheid. In tegenstelling tot de klassieke Westerse benadering van zelfontwikkeling, die sterk gebaseerd is op competentie en motivatie, werken wij vanuit de diepere dimensie en het bewuste zelf.

Stapsgewijs gaan we op zoek naar de bezieling van jou als individu, team of organisatie. We begeleiden je om je eigen authentieke kracht of m.a.w. je DNA te benoemen en spiegelen deze aan je visie, missie, waarden en doelen.

Geen klassieke mental coaching, maar een ontdekkingstocht die je inzicht, veerkracht, en productiviteit geeft.

Onze begeleidingstrajecten voor bedrijven:

  • DNA: vertel je het verhaal dat bij je past?
  • Interpersoonlijke relaties en communicatie tussen medewerkers

 

Wat biedt Sangha?

Het enneagram traject heeft mij bevrijdende inzichten gegevens, zowel professioneel als privé.

Indra Nijs

Lummen