HOE BALANCEER JE BEDRIJFDOELEN EN PERSOONLIJKE ONTPLOOIÏNG?
VOOR BEDRIJVEN, organisaties en ondernemers.

DNA
Vertel het verhaal dat bij je past

Heb je het gevoel dat je als bedrijf vastzit, ondanks knappe producten, bekwame medewerkers, prikkelende reclame,… Dan biedt Sangha een deur die leidt naar een nieuw pad.

Bedrijven zijn vaak het product van bedrijfseconomische competentie, procedures, controle en marketinginspanningen. Het lijkt groei maar het is stilstand.

Door het bedrijf anders te benaderen – alswezen met een ziel, van binnen naar buiten –kan je echt groeien. Mensen kopen niet ‘wat’ je aanbiedt maar ‘waarom’ je het aanbiedt. Wat is jouw waarom? Deze benadering overstijgt het product en het merk.

We begeleiden je om de ziel en het DNA van je bedrijf bloot te leggen. Een DNA dat gesteund is op authenticiteit, passie, collectieve wijsheid en geschiedenis. Daarvan maken we samen een doorslag naar het (bedrijfs)verhaal dat echt bij je past. En dat verhaal heeft een ongelofelijke aantrekkingskracht, want wat echt is, dat werkt!

Wil je ons leren kennen? Neem contact met ons op!

Resultaat.

Na het traject…

  • is het DNA van je bedrijf en je merkpersoonlijkheid helder (bestaansreden, verhaal, visie, missie, waarden);
  • is jouw corporate en brand identity afgestemd op het DNA van je bedrijf;
  • beschik je over een duidelijk werkkader om een effectieve en zinvolle marketing- en communicatiestrategie te ontwikkelen;
  • biedt je bedrijfsverhaal – gesteund op authenticiteit en zelfbewustzijn – een groeibasis voor je bedrijf en je medewerkers

Het Enneagram: Een krachtige tool om het beste uit jezelf, je team en je organisatie te halen.

Het Enneagram geeft de teamleden inzicht in de gedragspatronen, de verdedigingsmechanismen en de kracht van elk persoonlijkheidstype. We vertrekken vanuit de samenwerking in de teams zelf:  wat onder ieders topje van de persoonlijkheidsijsberg schuilt aan drives, motieven en authenticiteit komt aan bod. Daarnaast vormt het enneagram een handig instrument om interpersoonlijke communicatieaspecten te doorgronden, zoals omgaan met conflicten en het geven en ontvangen van feedback.

Deze praktische inzichten kunnen een team op een heel open en constructieve manier voorbereiden om conflicten in de kiem te smoren. We leggen de focus niet alleen op wat een team bindt maar durven we ook uit te gaan van wat teamleden onderscheidt. Die 9 enneagramtypes zijn uit het leven gegrepen waardoor ze eenvoudig en herkenbaar in het werkveld kunnen toegepast worden.

Interpersoonlijke relaties en communicatie tussen medewerkers.

Je medewerkers krijgen interpersoonlijk inzicht en respect voor elkaar.

Je medewerkers krijgen interpersoonlijk inzicht en respect voor elkaar.

Ze beseffen dat niemand de waarheid kent maar ze allemaal door hun eigen subjectieve bril kijken.

Spanningen worden in een verrijkend kader geplaatst en misverstanden worden opgehelderd. Je teamleden leren de ‘benodigdheden’ van elkaar te aanvaarden en gaan individuele verschillen positief benutten als bouwstenen in het team. Wat hen onderscheidt gaat hen uiteindelijk meer binden.

Dit vertaalt zich in een betere team drive, meer efficiëntie, authenticiteit en een positievere productiviteit.

 

 

Resultaat.

Gratis intakegesprek?

Vul je gegevens hier in.

Ontdek het groeipotentieel vanuit de ziel van je bedrijf.